Servicii de Hosting

Ce sunt serviciile de hosting?

Pentru a accesa un site online este nevoie ca acesta sa fie gazduit undeva, "hostat". Acest proces implica stocarea tuturor datelor legate de site pe un server ce are o conexiune la internet absolut constanta, stabila, si rapida. In prezent exista foarte multe companii ce ofera hosting si chiar la tarife foarte bune.

Este de mentionat ca asemeni oricarui alt serviciu exista companii ce ofera servicii bune, companii ce ofera servicii ieftine, dar foarte putine companii ce le ofera pe ambele, iar in plus un factor foarte relevant este securitatea.

zz
zz

Locatia unde iti este hostat site-ul este cruciala pentru securitatea datelor tale, deoarece un site hostat neprofesional se poate considera cel putin "vulnerabil", companiile ce ofera hosting ieftin deseori au masuri superficiale de securitate, uneori chiar si mentionand asta, argumentand ca serviciul lor este dedicat site-urilor ce nu gestioneaza informatii sensibile.

La SiteWeb lucram cu catava companii selecte romanesti de hosting, cu renume mondial, incercand constant sa obtinem cel mai bun raport de necesitate/pret, oferindu-le clientilor nostri maximul de stabilitate si securitate pe care-l putem gasi.

Fie ca este vorba de o revista online, un magazin online sau website-uri simple precum cele de prezentare; avem la indemana mai multe variante optime de hosting ce asigura ca nu va fi cheltuit nici un leu peste cat este necesar.

Cum imi pot schimba serviciul utilizat de hosting?

In situatia in care ai intampinat diverse probleme cu stabilitatea sau securitatea site-ului tau, poti opta pentru un transfer catre o alta companie.

De exemplu daca doresti sa-ti transferi site-ul in grija noastra, procesul consta in facilitarea initiala a unui canal de comunicare intre noi si hosting-ul actual, si ne vom ocupa noi de restul: obtinerea datelor de autentificare (probabil le detineti deja), migrarea datelor, re-apropierea domeniului (www.exemplu.ro) incat sa trimita catre noul server, setarile de securitate si "etansarea" intregului sistem intr-un fundament stabil.

zzexemplu de server

Apoi, avandu-l la indemana, putem oricand actualiza sau modifica site-ul tau in functie de necesitatile sau dorintele tale, cu siguranta ca acesta va fi accesat de catre utilizatori rapid, si in siguranta.

Esti hotarat?

Contactaza-Ne
0756 383 660E-MailWhatsApp
Iti stam la dispozitie telefonic de Luni pana Vineri intre 10:00 si 20:00 si nonstop prin email

Parteneri

ministerul mediu de afaceri logo
eu privacy logo