Sisteme De Automatizare

Ce reprezinta automatizarea?

O descriere sumara ar fi : "Simplificarea actiunilor repetitive".

Cand ne referim la industria IT, cateva exemple de automatizare pot fi:

  • Executia unor actiuni configurabile si dinamice intr-un browser.
  • Simularea interactiuni umane cu diverse platforme sau site-uri.
  • Centralizarea sau procesarea datelor dintr-un tabel Excel sau orice alt format.
  • Importarea informatiilor dintr-un fisier text, intr-o baza de date.
  • Redenumirea unui numar mare de fisiere dupa o anumita regula pentru a le pregati de arhivare.
  • ... si evident, lista poate continua ...

Oricare din exemplele de mai sus ar implica foarte multa munca manuala, repetitiva, si supusa constant neatentiei sau erorilor de natura umana.

Cel mai simplu mod de a intelege cum te-ar ajuta aceste automatizari este sa iti imaginezi cum ar fi sa ai un angajat care executa exclusiv o anumita sarcina, care poate face asta 24 de ore pe zi fara pauze, fara distrageri, fara neatentie, fara risc de greseli, si poate cel mai important, fara salariu.

Automatizand cat mai multe actiuni de genul prin utilizarea unui soft adecvat sau printr-o colectie de "Script"-uri care sã efectueze singure aceasta munca cu un minim de supraveghere, castigi timpul necesar altor procese pe care doar tu le poti efectua, de multe ori acestea fiind mai creative si mult mai profitabile pentru afacere..

Pe masura ce afacerea creste, responsabilitatile si sarcinile se inmultesc si nu vei mai putea livra la timp si in mod eficient serviciile sau produsele catre clientii dumneavostra. Acestia, nemultumiti de timpul de raspuns sau de acuratetea si eficienta serviciilor tale, vor apela la competitorii care au eliminat aceste probleme automatizandu-si afacerea.

Singura modalitate de a face o afacere sa creasca este cu un management corespunzator din momentul in care ai intrat in piata.

Secretul pentru a-ti dezvolta propria afacere si pentru a o si conduce in acelasi timp este automatizarea.

Aceasta solutie este perfecta pentru a elimina erorile umane, pentru a oferi clientilor servicii la standarde ridicate si pentru a-ti elibera timp pretios necesar pentru sarcinile pe care doar tu le puteti rezolva.

Mai mult decat atat, avand disponibile aceaste unealte de automatizare, ele pot fi reutilizate constant sau ocazional in functie de nevoie, reducand totodata costurile de business si crescandu-ti marja de profit. In consecinta, beneficiile se vor cumula cu timpul din care va rezulta exact genul de afacere pe care ti-o doresti : eficienta si sustenabila.

Esti hotarat?

Contactaza-Ne
0756 383 660E-MailWhatsApp
Iti stam la dispozitie telefonic de Luni pana Vineri intre 10:00 si 20:00 si nonstop prin email

Parteneri

ministerul mediu de afaceri logo
eu privacy logo